Home » Nieuws » DGMR Software presenteert Leidingen 2023

DGMR Software presenteert Leidingen 2023

woensdag, 23 nov 2022

De nieuwste versie van de meest gebruiksvriendelijke leidingen software is nu beschikbaar: Leidingen 2023! Leidingen (voorheen BINK) met de verschillende rekenmodules, kenmerkt zich door eenvoud en herkenbaarheid. Leidingen beschikt nu over deelnetten. Met deelnetten kunt u snel en secuur wijzigingen op grote schaal doorvoeren. Ook is er een automatische back-up functie toegevoegd. Hierdoor wordt er een kopie van uw projecten gemaakt.  De software van Leidingen is altijd up-to-date en werkt volgens de laatste regelgeving.

Nieuw: Snel modelleren met deelnetten

Een deelnet is een stuk leidingnet dat je op diverse plekken kunt gebruiken. Bij bijvoorbeeld een woongebouw hebben identieke appartementen vaak ook eenzelfde leidingnet. Dit leidingnet werkt u uit als één deelnet. Vervolgens koppelt u het deelnet aan het hoofdnet voor het aantal identieke appartementen. Hierdoor is uw tekening minder gevoelig voor fouten en bespaart u veel tijd. Daarnaast beschikt iedere module over de knop ‘3D projectie’. Daarmee krijgt u een driedimensionale weergave van de tekening te zien.

Belangrijkste features

De belangrijkste features van Leidingen hebben we voor u op een rij gezet in onderstaande video:

Teken ook uw leidingwerk met DGMR

Bent u benieuwd wat de Leidingen 2023 software van DGMR voor u kan betekenen? Neem contact op met onze sales consultant Martin Zuurmond via mzu@dgmr.nl. We helpen u graag verder.