Home » Software updates » Geomilieu V2020.1 beschikbaar

Geomilieu V2020.1 beschikbaar

maandag, 27 jul 2020 | Nieuws, Software updates

De nieuwe versie V2020.1 van Geomilieu is nu beschikbaar. Ook in deze versie zitten weer een paar nieuwe opties. Daarnaast hebben wij ook wat dingen opgelost en verbeterd.

Nieuw

Een van de nieuwe functies is, dat bij het berekenen van het diffractor-effect, het nu ook mogelijk is om volgens deze concept rekenregels van de aanvullingsregeling te rekenen. De keuze hiervoor kan worden gemaakt bij de rekeninstellingen. Ook is er binnen Geomilieu een aantal opties toegevoegd, zoals het tellen van het aantal inwoners en aantal het woningen volgens CNOSSOS-EU.

Opgelost en verbeterd

Op basis van reacties van gebruikers is besloten om de optie voor de invoer van de bedrijfsduur in uren en percentage weer mogelijk te maken. De snelheid waarmee het bodemmodel wordt berekend, voor met name grote modellen, is aanzienlijk verbeterd. Tegelijkertijd is ook het geheugengebruik verminderd.

U kunt deze versie downloaden via de Geomilieu pagina op onze website. Een volledig overzicht van wijzigingen vindt u op de downloadpagina van Geomilieu en in de help onder het hoofdstuk ‘wat is nieuw?’.