Organisatie - wie zijn wij?

Home » Organisatie

Over DGMR Software

Onze kracht ligt in de combinatie van intensieve ICT-kennis en kennis op het gebied van milieu, bouw, installatie en duurzaamheid. Wij maken regelgeving, rekenvoorschriften en normen toegankelijk door middel van hoogwaardige en gebruiksvriendelijke software. Met onze software hebben we zowel nationaal als internationaal een uitstekende reputatie opgebouwd.

Met de komst van BINK Software per 1 januari 2017 is ons team uitgebreid en werken we nu gezamenlijk met veel plezier aan onze softwareproducten. We hebben de specialistische kennis in huis om software te ontwikkelen op de gebieden industrielawaai, weg- en railverkeerslawaai, luchtkwaliteit, geur, arbeidsplaats, brandveiligheid, bouwfysica, installatie, duurzaam bouwen en energieprestatie. Met de bouw en installatie gerelateerde softwareproducten hebben wij inmiddels een sterkte integratie bereikt tussen de rekensoftware en BIM-modellen.
We werken samen met de experts, binnen en buiten de verschillende vakgebieden van DGMR, om onze softwareproducten vorm te geven. Uiteraard ondersteunen we onze klanten graag bij het gebruik van onze softwareproducten. Op het gebied van regelgeving en normen houden we onze kennis bij door deel te nemen aan verschillende werkgroepen en commissies, zoals NEN, ISO en ISSO.

Standaard software voor elke discipline

De rijksoverheid, maar ook vele adviesbureaus, gemeenten, regionale uitvoeringsdiensten, architectenbureaus en installatiebedrijven maken gebruik van onze standaardsoftware. Met de pakketten Geomilieu, ENORM en BINK installatie zijn we marktleider in Nederland. Onze software wordt voortdurend aangepast aan de veranderende wet- en regelgeving maar natuurlijk ook aan de steeds veranderende wensen van onze gebruikers. Wilt u meer informatie over één van onze softwareproducten, neem dan contact met ons op.

Oplossingen op maat

DGMR Software levert waar nodig ook maatwerkproducten: speciale, op maat gemaakte software oplossingen voor alle denkbare vragen en toepassingen. We werken graag met onze opdrachtgevers samen, om te komen tot de allerbeste oplossing. In de afgelopen jaren hebben we mooie maatwerkoplossingen afgeleverd aan onze opdrachtgevers op basis van geavanceerde rekenmodellen,  internettoepassingen en GIS. Heeft u ook een vraag waarop u een passend antwoord nodig heeft, neem dan contact met ons op.

X