Organisatie - wie zijn wij?

klanttevredenheid

klanten

 

gebruikers

 

vooruitstrevend

 
Home » Organisatie

Over DGMR Software

Onze kracht ligt in de combinatie van intensieve ICT-kennis en kennis op het gebied van milieu, bouw, installatietechniek en duurzaamheid. Wij maken graag regelgeving, rekenvoorschriften en normen toegankelijk door middel van hoogwaardige en gebruiksvriendelijke software. Met onze software hebben we zowel nationaal als internationaal een uitstekende reputatie opgebouwd.

DGMR Software en BINK Software vormen sinds 2017 één geheel en we werken gezamenlijk met veel plezier en passie aan onze softwareproducten. We hebben alle specialistische kennis in huis om software te ontwikkelen op de gebieden industrielawaai, weg- en railverkeerslawaai, luchtkwaliteit, geur, arbeidsplaats, brandveiligheid, bouwfysica, installatietechniek, duurzaam bouwen en energieprestatie. Met de bouw en installatie software hebben wij inmiddels een sterkte integratie bereikt tussen de rekensoftware en gebouwmodellen. We werken samen met de experts, binnen en buiten de verschillende vakgebieden van DGMR, om onze softwareproducten vorm te geven. Uiteraard ondersteunen we onze klanten ook graag bij het gebruik van onze softwareproducten. Op het gebied van regelgeving en normen houden we onze kennis bij door deel te nemen aan verschillende werkgroepen en commissies, zoals NEN, ISO en ISSO.

Team DGMR Software

Standaard software voor elke discipline

De overheid, maar ook vele adviesbureaus, gemeenten, regionale uitvoeringsdiensten, architectenbureaus en installatiebedrijven maken gebruik van onze standaardsoftware. Met de pakketten Geomilieu, rekenservice, BINK Gebouwprestatie en BINK Leidingen bedienen we veel tevreden klanten in Nederland. Onze software wordt voortdurend aangepast aan de veranderende wet- en regelgeving maar natuurlijk ook aan de steeds veranderende wensen van onze klanten. Wilt u meer informatie over één van onze softwareproducten, neem dan gerust contact met ons op.