DGMR Software en IT

Onze kracht ligt in de combinatie van intensieve IT-kennis en kennis op het gebied van milieu, bouw en duurzaamheid. Wij maken regelgeving, rekenvoorschriften en normen toegankelijk door middel van hoogwaardige en gebruiksvriendelijke software. Met onze software hebben we zowel nationaal als internationaal een uitstekende reputatie opgebouwd.

Op dit moment werken veertien medewerkers met veel plezier aan onze software producten. We hebben de specialistische kennis in huis om te ontwikkelen voor o.a. industrielawaai, weg- en railverkeerlawaai, luchtkwaliteit, brandveiligheid, bouwfysica, duurzaam bouwen en energieprestatie. Waar nodig werken we samen met de materiespecialisten, binnen de verschillende vakgebieden van DGMR, om onze softwareproducten vorm te geven. Uiteraard ondersteunen we zelf onze software om de klanten altijd goed en snel te helpen. Op het gebied van regelgeving en normen houden we onze kennis bij door deel te nemen aan verschillende werkgroepen en commissies, zoals NEN en ISO.

Standaard software voor elke discipline

De rijksoverheid, maar ook vele adviesbureaus, gemeenten, regionale uitvoeringsdiensten, architectenbureaus en bedrijven maken gebruik van onze software. Met de pakketten Geomilieu en ENORM zijn we marktleider in Nederland.

Geomilieu is ons softwarepakket voor omgevingsvraagstukken en ENORM is het pakket voor energieprestatieberekeningen voor woningen en utiliteitsbouw. Onze software wordt voortdurend aangepast aan de veranderende wet- en regelgeving. Buiten Nederland worden wij vertegenwoordigd door Softnoise GmbH en zijn we met onze Predictor-LimA en NoiseAtWork software belangrijke spelers op het gebied van omgevingsgeluid en geluid op de werkplek.

Oplossingen op maat

DGMR Software levert ook maatwerkproducten: speciale, op maat gemaakte software oplossingen voor alle denkbare vragen en toepassingen. We werken graag met onze opdrachtgevers samen, om te komen tot de allerbeste oplossing. In de afgelopen jaren hebben we mooie maatwerkoplossingen op basis van GIS, internettechnologie en geavanceerde rekenmodellen gebouwd voor verschillende opdrachtgevers.

 

Team DGMR Software
DGMR Software