Home » Nieuws » Uniec 3 Connect lunchsessies

Uniec 3 Connect lunchsessies

donderdag, 27 mei 2021 | Bouw, Evenementen, Nieuws

Exporteer vanaf nu uw gebouwmodel eenvoudig naar Uniec 3!

Met Uniec 3 Connect exporteert u de gegevens uit uw gebouwmodel naar Uniec 3, zo kunt u dan in Uniec 3 eenvoudig uw BENG-berekeningen maken. Dit bespaart in Uniec 3 veel tijd met de invoer van de gebouwgegevens. De gegevens uit uw gebouwmodel kunt u zo efficiënter gebruiken.

Wat kunt u verwachten

In een korte lunchsessie praten wij u in een notendop bij over wat u van Uniec 3 Connect kunt verwachten. Tijdens deze presentatie vertellen wij u in het kort hoe een gebouw uit de Modeller wordt geëxporteerd. Van een vrijstaande woning, een rijtjeswoningen, een woongebouw tot een combinatiegebouw. Ook komt het exporteren van lijnkoudebruggen, ramen en zones uitgebreid aan de orde.

Na de sessie heeft u een goed beeld van de mogelijkheden van deze module. Omdat de export efficiënt is beperken we deze sessies tot een half uurtje. Natuurlijk is er ook nog wat ruimte om een paar korte vragen te stellen.

De sessies vinden plaats op:

Wilt u kort worden bijgepraat over de mogelijkheden van Uniec 3 Connect, klik dan op één van de data en neem vrijblijvend deel aan één van de lunchsessies die wij u via Microsoft Teams aanbieden.

X