Home » Nieuws » Succesvolle kennissessie Optimaliseren van tapwaterinstallaties

Succesvolle kennissessie Optimaliseren van tapwaterinstallaties

donderdag, 3 okt 2019 | Bouw, Evenementen, Nieuws

Oscar Nuijten van Edu4Install heeft op dinsdag 1 oktober een lezing gegeven over tapwaterinstallaties op de Kennissessie van DGMR BINK Software in Arnhem. Voor een breed deelnemersveld van leveranciers, engineer-tekenaars, inspecteurs en adviseurs heeft Oscar zijn kennis gedeeld over kunststof leidingsystemen, thermostatische inregelventielen in warmtapwatercirculatiesystemen en de ISSO rekenregels.

Er werd gediscussieerd over de grote invloed van vernauwingen in de fittingen,  waar en wanneer plaats je een thermostatische inregelventiel, hoe kun je  controleren of een systeem wel goed ingeregeld is en wat gebeurt er met de circulatie bij toenemend tapdebiet.

Al met al een geslaagde middag! In verband met de enorme belangstelling organiseren wij een extra kennissessie Optimaliseren van tapwaterinstallaties in Den Haag. Deze zal op 20 november 2019 plaatsvinden.

DGMR BINK Kennismiddag 2019

Op 13 november organiseren wij weer een kennisoverdracht moment, namelijk de DGMR BINK Kennismiddag 2019.

Belangrijke onderwerpen die voorbij komen zijn Geluid van warmtepompen, NTA 8800 en BENG, do’s en don’ts bij het toepassen van warmtepompen, de nieuwe ventilatienorm NEN 1087 en prestatie-eisen voor het binnenmilieu. Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

X