Home » Nieuws » Probeer nu 3D-data gratis uit!

Probeer nu 3D-data gratis uit!

woensdag, 19 mei 2021 | Milieu, Nieuws

Gebruik deze maand gratis 3D-data in Geomilieu!

Het uitvoeren van geluidsonderzoeken en het maken van (EU-)geluidskaarten voor 2022 kan een tijdrovende klus zijn. Verkort uw onderzoekstijd aanzienlijk door het inzetten van onze kant-en-klare 3D-data die rechtstreeks kan worden ingelezen in Geomilieu. Voor deze 3D-data hebben DGMR Software en Geodan hun jarenlange ervaring op het gebied van GIS en geluidssoftware gebundeld en daarmee is deze 3D-data helemaal geoptimaliseerd om snel uw geluidsmodel op te bouwen. Deze data omvat gebouwen, hoogtelijnen, bodemgebieden en adrespunten.

Probeer nu gratis onze 3D-data!

Graag willen wij u ook het voordeel laten ervaren van deze 3D-data in uw projecten. Daarom geven wij u de mogelijkheid om aankomende maand een data set gratis te downloaden* en te gebruiken in Geomilieu. Deze 3D-data kunt u op 3ddatalab met de actiecode actie2021 downloaden. Vul deze actiecode in bij de bestelling in het veld ‘Actiecode’.

De 3D-data wordt geleverd als een set van Shape-bestanden welke met behulp van het menuitem “Bestand” | “Import” | “Geodan/DGMR 3D-data” in één keer kan worden geïmporteerd.

Overigens kunt u de onderzoekstijd in uw project verder verkorten door gebruik te maken van onze Geomilieu Cloud Rekenservice. Geluidsmodellen worden hiermee veel sneller berekend dan op uw eigen computer. Doorwerken op uw computer tijdens de berekening blijft dan ook mogelijk. Op onze website vindt u meer informatie over de Geomilieu rekenservice.

* Eén download van 2 km2 per organisatie. Bij grotere bestellingen zijn de eerste 2 km2 gratis.

X