Home » Nieuws » Omgevingswet is weer uitgesteld, maar DGMR Software gaat onverminderd door!

Omgevingswet is weer uitgesteld, maar DGMR Software gaat onverminderd door!

dinsdag, 22 jun 2021 | Geomilieu nieuws, Milieu, Nieuws

Minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties liet eind mei 2021 aan beide Kamers weten dat de beoogde inwerkingtredingsdatum van de Omgevingswet wordt verplaatst naar 1 juli 2022. Dit geeft het Rijk, gemeenten, provincies, waterschappen en uitvoeringsorganisaties meer ruimte om de implementatie van de wet op een zorgvuldige en verantwoorde wijze af te ronden.

Ontwikkelplan voor Geomilieu voorlopig ongewijzigd

Wij werken intussen onverminderd door, zodat onze producten op tijd gereed zijn. Zo kunt zich u als gebruiker goed voorbereiden voor als de Omgevingswet op 1 juli 2022 in werking treedt. Het ontwikkelplan voor Geomilieu blijft voorlopig ongewijzigd, deze maand kwam Geomilieu V2021.0 beschikbaar hiermee kunt u berekeningen uitvoeren volgens de nieuwe rekenvoorschriften.

Op onze website kunt u de vervolgontwikkelingen in de gaten houden. Volgend jaar organiseren wij ook weer met veel plezier onze Geomilieu gebruikersdag. De Omgevingswet staat dan uiteraard centraal.

Houd onze website of LinkedIn bedrijfspagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Aanmelden voor onze nieuwsbrief mag natuurlijk ook!

X