Nieuws & updates

Nieuw: direct milieu-effecten analyseren in Geomilieu!

26-02-2018

Geomilieu is dé Nederlandse standaard voor het berekenen van geluidseffecten, afkomstig van industrie, weg en rail. Voor het maken van analyses, tellingen, verschilkaarten en het uitvoeren van cumulaties grijpen veel milieudeskundigen terug naar hun GIS-systeem. Dit foutgevoelige en bovendien tijdrovende proces behoort met de nieuwste module Geomilieu Analyst definitief tot het verleden.

Geïntegreerde oplossing

Wilt u in een handomdraai het geluidbelaste oppervlak bepalen, uw rekenresultaten confronteren met woning- en inwonersgegevens of verschilkaarten maken zonder uw data te exporteren naar GIS? Dan is de nieuwste Geomilieu Analyst-module precies wat u zoekt.

U bepaalt eenvoudig welke resultaten uit de Geomilieu-modellen u wilt analyseren en welke cumulatiemethode u wilt toepassen. Zonder tussenkomst van GIS-software toont Geomilieu Analyst direct de resultaten op uw scherm. Om de resultaten helder te presenteren heeft u bovendien alle functionaliteiten van Geomilieu tot uw beschikking, waaronder de duidelijke achtergronden en de bekende afdruk- en exportmogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om resultaten uit het GIS-Shape en TXT-formaat te importeren en deze op dezelfde professionele wijze te analyseren en te presenteren met Geomilieu.

Meer informatie

Geomilieu Analyst is al beschikbaar vanaf € 795,–. Gebruikers van de oude standalone versie van Geomilieu Analyst ontvangen automatisch de nieuwste oplossing in Geomilieu.

Wilt u meer weten over Geomilieu Analyst? Schijf u dan nu in voor onze workshop op de Geomilieu gebruikersdag. Hier gaan wij uitgebreid in op de nieuwste mogelijkheden die Geomilieu Analyst u te bieden heeft.

X