Home » Nieuws » Krachtiger, overzichtelijker en meer synergie met onze vernieuwde huisstijl

Krachtiger, overzichtelijker en meer synergie met onze vernieuwde huisstijl

maandag, 9 nov 2020 | Nieuws

Alles wat we als DGMR Software doen staat in het teken van ontwikkeling; in de techniek, bij organisaties, voor mensen, duurzaamheid en het milieu. Ontwikkeling in de zin van vooruitgang. Sinds 2017 zijn de producten van BINK Software onderdeel geworden van de DGMR Software portefeuille. Onze nieuwe huisstijl visualiseert waar we als organisatie nu voor staan.

Onze ambitie is duidelijk: Wij maken regelgeving, rekenvoorschriften en normen toegankelijk door middel van hoogwaardige en gebruiksvriendelijke rekensoftware. Deze ambitie willen wij ook uitstralen in onze uitingen. Wij zijn úw partner voor rekensoftware zodat u positief kunt bijdragen aan een betere woon-, werk- en leefomgeving.

We hebben ervoor gekozen om naast ons logo ook alle product iconen te vernieuwen zodat deze één geheel uitstralen. Om zo nog krachtiger uit te dragen dat we onze klanten kunnen ondersteunen met onze rekensoftware. Daarnaast benadrukken we hiermee de sterke synergie met DGMR Raadgevende Ingenieurs met al haar adviseurs, kennis en visie.

Wij voeren de nieuwe huisstijl gefaseerd in. Vanaf november maakt u kennis met onze vernieuwde website. Het eerste wat hier zal opvallen is de vormgeving. Daarnaast wordt de informatie op een compactere manier aan u aangeboden waardoor de site nog veel overzichtelijker en toegankelijker is geworden. Ook versturen wij deze maand onze vernieuwde nieuwsbrief. Vanaf 2021 zullen de vernieuwde product iconen ook terug te zien zijn in onze softwareproducten.

Wij hopen dat u deze vernieuwingen zult waarderen.

X