Home » Nieuws » Geomilieu cursussen

Geomilieu cursussen

vrijdag, 10 dec 2021

Geomilieu is een uitgebreid softwarepakket om complexe situaties voor geluid en luchtkwaliteit te modelleren, berekenen en rapporteren. We doen er alles aan om het gebruik zo eenvoudig mogelijk te houden, maar om alles uit de software te halen is een Geomilieu cursus noodzakelijk. Daarnaast leert u tijdens de cursus ook hoe de verschillende rekenvoorschriften in de software zijn verwerkt.

U bent van ons gewend dat we twee keer per jaar cursussen organiseren waarin alle onderdelen (zoals Geomilieu, industrielawaai, verkeerslawaai en luchtkwaliteit) aan de orde komen. Op basis van wensen uit de markt, hebben we besloten deze vaste momenten los te laten.

Wat betekent dit? We kunnen een cursus op ieder moment in het jaar organiseren op één van onze vestigingen. De enige voorwaarde is dat er minimaal 3 cursisten zijn. Via onze website kunt u zich inschrijven voor één of meerdere cursussen. Als er voldoende animo is, nemen we contact met u op en bepalen we in overleg de datum en de tijd van de cursus. Omdat op deze manier de groep klein blijft, is het mogelijk de cursus beter af te stemmen op uw wensen.

X