Home » Nieuws » Geomilieu breidt verder uit in 2021

Geomilieu breidt verder uit in 2021

maandag, 17 mei 2021 | Milieu, Nieuws

In de loop van dit jaar breiden we Geomilieu verder uit. Er komen een aantal opties speciaal gericht op het bepalen van aandachtsgebieden, geluidproductieplafonds en basisgeluidemissies. Ook komt er een koppeling met de Centrale Voorziening Geluidsgegevens (CVGG). Onze luchtkwaliteitsmodules krijgen een update en we passen onze software verder aan op het CNOSSOS/EU rekenvoorschrift.

Koppeling met de CVGG

Met deze nieuwe opties kunt u eenvoudig de aandachtsgebieden, geluidproductieplafonds en basisgeluidemissies bepalen en beheren. De koppeling met de Centrale Voorziening Geluidgegevens (CVGG) komt beschikbaar voor het importeren en het exporteren van modelgegevens.

Update van onze luchtkwaliteitsmodules

De update van onze luchtkwaliteitsmodules (STACKS, Geur en Depositie) kunt u in de eerste week van juni 2021 verwachten. We zijn hiervoor afhankelijk van de oplevering van de verplichte PreSRM module die voor 1 juni dit jaar gepland staat.

CNOSSOS/EU rekenvoorschrift

Eind december 2020 kwam er een update beschikbaar van het CNOSSOS/EU rekenvoorschrift. Deze update bevat een aantal grote en ingrijpende wijzigingen. Eind dit jaar breiden wij Geomilieu uit met de CNOSSOS/EU rekenvoorschrift.

Genoeg redenen om de komende tijd onze website, nieuwsbrief en LinkedIn bedrijfspagina in de gaten te houden!

X