DGMR Software en Earth Energie Advies gaan samenwerken!

dinsdag, 2 apr 2019 | Energie, Nieuws

DGMR Software en Earth Energie Advies bundelen hun kennis, kunde en ontwikkelcapaciteit om nieuwe BENG-rekensoftware te ontwikkelen. Ze komen voor januari 2020 gezamenlijk op de markt met het nieuwe product Uniec 3.

De NTA 8800 is een complexe norm en de plannen van de overheid om deze per 1 januari 2020 van kracht te laten worden, heeft geleid tot een grote tijdsdruk op de ontwikkeling van software. Om ondanks deze factoren tot goede software te komen, hebben DGMR Software B.V. en Earth Energie Advies B.V. (ontwikkelaar Uniec 2 EPG software) besloten tot samenwerking. Wij zullen gezamenlijk op de markt komen met het product Uniec 3. Op die manier bundelen we onze kennis, kunde en ontwikkelcapaciteit om met een goed product te komen binnen het beschikbare tijdspad.

Voor u als klant heeft dit als voordeel dat de ideeën van beide partijen worden geïntegreerd in Uniec 3, zodat we nog meer gebruikersgemak kunnen realiseren binnen de beschikbare tijd. Tevens bieden we u een deskundige helpdesk die u zal assisteren met uw vragen over Uniec 3. Ook zullen we bij de overgang naar de NTA 8800 een cursusaanbod presenteren waarmee wij u helpen om zo snel mogelijk te wennen aan het werken met Uniec 3. Kortom, door deze samenwerking kunt u rekenen op een nog beter product om uw NTA 8800 berekeningen te maken!

We verwachten dat u in het najaar kennis kunt maken met een eerste versie van Uniec 3. Uiteraard houden we u op de hoogte van de voortgang op onze website https://uniec3.nl/

X