Home » Nieuws » Aanmelden voor ‘DGMR BINK kennisweek’ kan vanaf nu!

Aanmelden voor ‘DGMR BINK kennisweek’ kan vanaf nu!

donderdag, 17 sep 2020 | Bouw, Evenementen, Nieuws

Wij lieten u eerder al weten dat onze jaarlijkse kennismiddag in verband met de coronamaatregelen is omgedoopt tot een online event. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om meer onderwerpen en sprekers aan bod te laten komen. Van maandag 9 november tot en met vrijdag 13 november organiseren wij de ‘DGMR BINK kennisweek’. Samen met vooraanstaande sprekers praten wij u bij over actuele onderwerpen.

Na deze week bent u dan ook weer helemaal op de hoogte van wat er speelt op het gebied van brandoverslag, BENG, warmteverlies en oververhitting. Op woensdag informeren wij u aan de hand van diverse sessies over de nieuwe versie van ‘Gebouwprestatie 2021’ en de ontwikkelingen van de modules.

Tijdens deze kennisweek staan verschillende sprekers stil bij nieuwe mogelijkheden, achtergronden en procedures. Ook geven wij u diverse tips en trucs op het gebied van de software. Op maandag en donderdag is er zelfs de mogelijkheid om live een eigen case te bespreken.

De komende tijd maken wij steeds meer bekend van ons programma, wie zijn onze sprekers en wat gaan zij vertellen. Houdt u daarom onze website of LinkedInpagina in de gaten.

De kennissessies zullen in de middag plaatsvinden. De exacte tijden worden nog bekend gemaakt.

Inschrijfformulier

Inschrijven voor dit evenement is niet meer mogelijk

X