25e Geomilieu gebruikersdag groot succes

dinsdag, 26 apr 2022

Woensdag 20 april was de 25e Geomilieu gebruikersdag in het Muntgebouw in Utrecht. Volle zalen, interessante presentaties en enthousiaste bezoekers. Wij zijn blij dat we de gebruikers van Geomilieu weer konden verwelkomen! Er is deze dag volop kennis opgedaan en na 3 jaar konden we eindelijk weer face-to-face met iedereen bijpraten.

Programma gebruikersdag

Gerard van Kempen, adviseur IVM, opende de gebruikersdag en vertelde de aanwezigen meer over het programma en over DGMR. Vervolgens nam Richard Schmidt, directeur DGMR Software, de aanwezigen mee in de wereld van DGMR Software. Aansluitend gaf Theo Verheij, productmanager Geomilieu, natuurlijk nog een presentatie over de software Geomilieu. Na deze opening ging iedereen uiteen voor diverse presentaties op het gebied van geluid, trillingen, luchtkwaliteit en Geomilieu. Zo gaf Arnoud Kok, RIVM, een presentatie over ‘Het nieuwe rekenvoorschrift’ en Arnold Koopman, Level Acoustics & Vibration, over ‘OURS, het Nederlandse rekenmodel voor spoortrillingen’. Aan het einde van de dag was iedereen vol met nieuwe inzichten en sloten we af met een gezellig borrel.

Kijk de presentaties terug

Heeft u deze dag gemist of was u wel aanwezig, maar wilt u de presentaties nog een keer bekijken? Bekijk alle presentaties hier.

We zien u graag volgend jaar tijdens de Geomilieu gebruikersdag.