Home » Nieuws » 2021, een uitdagend jaar voor onze softwareproducten

2021, een uitdagend jaar voor onze softwareproducten

donderdag, 4 feb 2021 | Nieuws

We hopen dat iedereen, ondanks de Corona situatie, inmiddels gezond het nieuwe jaar is ingegaan. Het is goed om te zien dat er in de sectoren die zich bezig houden met de bouw, milieu en duurzaamheid nog steeds heel veel ontwikkelingen plaatsvinden en er volop ruimte is voor nieuwe innovaties. 2021 wordt daarmee dan ook een uitdagend jaar voor onze softwareproducten.

Een aantal zeer relevante ontwikkelingen zijn:

  • BENG
  • De aankomende Omgevingswet
  • De nieuwe Wet kwaliteitsborging (Wkb)
  • De nieuwe normen voor o.a. ventilatie en daglicht
  • De 2022 ronde van Europese geluidskaarten

Denk hierbij aan de aansluiting bij project- of woondossiers, omgaan met grote projecten en woongebouwen. En de implementatie van de Aanvullingsregeling (AREG) en de koppeling met de Centrale Voorziening Geluidgegevens (CVGG) in relatie tot de Omgevingswet.

Wij gaan met ons team al deze ontwikkelingen een plek geven in de software, zodat u nog effectiever en efficiënter uw projecten kunt uitvoeren. Een mooi vooruitzicht is ook, dat 2021 het jaar wordt van elkaar misschien weer in persoon ontmoeten op één van onze bijeenkomsten later dit jaar. Voorlopig houden we contact via onze webinars en online bijeenkomsten.

Heeft u een goed idee of een vraag, neem gerust contact met ons op. Wij wensen u een gezond en succesvol jaar toe en hopelijk spreken wij elkaar snel.

X