Home » Klantverhalen » Loran van der Kooij – commercieel manager bij KVMC

Loran van der Kooij – commercieel manager bij KVMC

“We nog steeds erg blij met de kwaliteit en de service van jullie helpdesk. Deze is eigenlijk onveranderd sinds we klant zijn”. Aldus Loran van der Kooij.

KVMC is een ingenieursbureau op het gebied van integraal advies van installatietechniek, bouwfysica, brandveiligheid en duurzaamheid. Wij spraken met Loran van der Kooij (Commercieel manager) en Patrick Steenbergen (Adviseur bouwfysica & brandveiligheid).

Behulpzaam en bereidwillig

KVMC is al acht jaar gebruiker van de BINK producten. En nog steeds zeer tevreden. Naast de uitgebreide kennis waarderen ze ook de bereidheid van DGMR Software, om voor hun net dat stapje verder te gaan. Er is al jaren regelmatig contact en dat is de basis voor een goede relatie. Ook vinden ze het fijn dat, mocht het in de toekomst nodig zijn, ze nog meer modules aan hun pakket kunnen toevoegen. De behulpzaamheid bij de helpdesk ervaren ze bij KVMC na al die jaren nog steeds als zeer prettig.

“We nog steeds erg blij met de kwaliteit en de service van jullie helpdesk. Deze is eigenlijk onveranderd sinds we klant zijn”. Aldus Loran van der Kooij.

Het is fijn dat bij DGMR Software meerdere aspecten van bouwfysica en installatietechniek en het spelingsvlak daartussen in één softwarepakket zijn verwerkt. Je kunt meerder berekeningen maken in één model en dat is erg handig. De schakeling die er dadelijk is met Uniec 3, om BENG berekeningen te maken, is ook fantastisch. Je hebt al een soort voorsprong omdat je nu al met de modelleer software werkt. We zijn ook blij dat DGMR Software goed is aangesloten bij de nieuwe regelgeving rond de energieprestatie en de ontwikkeling van software daarvoor.

Top die snelheid van de informatievoorziening

Onze jongere medewerkers bekijken waarschijnlijk eerder de FAQ van een website. Wij oudgediende bellen liever even snel voor een antwoord. We bellen dan naar de helpdeks, maar soms ook gewoon direct met Martin, die ook altijd bereid is om je te helpen. Er is niet altijd tijd om uitgebreid informatie op te zoeken op een website. Onze klanten willen namelijk ook graag snel weer een antwoord van ons. Vaak is het zo dat als je met Martin belt, hij meteen een antwoord heeft op je vraag. Maar ook weer die aanvullende vragen die tijdens zo’n gesprek opkomen. En dat scheelt een heleboel heen en weer mailen. Daar ligt ook de kracht van DGMR Software, bij die snelheid. En één vast aanspreekpunt.

X