Helpdesk

Home » Helpdesk » Helpdesk Gebouw en installatie

Helpdesk Gebouw en installatie

Heeft u specifieke vragen over de producten Gebouwprestatie of Leidingen dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Wij zijn te bereiken op:

T  088 34 67 999 (keuzemenu “4”)

E  helpdesk@dgmr.nl

Onze helpdesk helpt u graag met het beantwoorden van zowel technische als vakinhoudelijke vragen. Wij werken met volgende services: Standaard abonnement, Basis support abonnement en Premium support.

Standaard abonnement

Het Standaard abonnement is inbegrepen bij het afsluiten van een abonnement op Gebouwprestatie en Leidingen. U ontvangt gratis software updates bij wijzigingen in de programma’s waar u een licentie voor heeft. Zo beschikt u over software volgens de laatste (aangewezen) normen en regelgeving. De helpdesk geeft u ondersteuning bij vragen die passen bij een standaard installatie, zoals beschreven in de installatiehandleiding, en eventueel geblokkeerde functionaliteiten.

Basis support abonnement (voorheen BINK Service):

Boven op het Standaard abonnement geeft Basis Support u de mogelijkheid om vragen te stellen over modelleren en gerichte vragen over de implementatie van de norm in de software. Daarnaast kunt u eenmalig een controle op uw project door ons laten uitvoeren.* Ook heeft u toegang tot ons helpdeskportaal. Hier kunt u terecht voor onze webinars, veelgestelde vragen en tips & trucs. Heeft u op dit moment al een BINK Service abonnement, dan wordt de naam automatisch aangepast naar het Basis Support abonnement.

Premium support*

Onder Premium Support valt het geven van advies, het stellen van inhoudelijke vragen en het uitvoeren van een uitgebreide projectcontrole. U kunt bijvoorbeeld vragen stellen over de toepassing van de rekenmethoden en over de regelgeving. Indien nodig wordt uw vraag doorgestuurd naar een van de inhoudelijk deskundige specialisten van DGMR. Onder Premium support valt ook de ondersteuning bij complexe software installaties (bijvoorbeeld gebruik van de software onder Citrix).

De Premium support service kunt u naast uw Basis support abonnement afnemen. Deze extra service geeft u recht op 3 uur ondersteuning op jaarbasis. Wanneer deze 3 uur zijn verbruikt, kunt u de service opnieuw aanschaffen. Premium support is dus geen abonnement. U kunt het naar eigen behoefte en op ieder moment afnemen via onze webshop.

* Wij beantwoorden uw vraag met uitgebreide kennis van de normen en regelgeving. Maar u blijft als gebruiker/adviseur zelf verantwoordelijk voor de juistheid van uw berekening. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan correspondentie met de helpdesk.

Het helpdeskportaal

U kunt uw vraag stellen via ons helpdeskportaal. Heeft u nog geen toegang tot ons helpdeskportaal? Vraag dit dan aan via het online aanvraagformulier.

Veelgestelde vragen (FAQ)

We hebben de veelgestelde vragen in ons helpdeskportaal verzameld. Voordat u contact opneemt met de helpdesk kunt u eerst de FAQ in de ons heldeskportaal bekijken.

Hoe snel reageert de helpdesk?

De helpdesk streeft ernaar om binnen twee werkdagen te reageren op uw vragen. Deze periode is langer voor methodevragen. In vakantieperioden kan de beantwoording van uw vragen langer duren.