Geomilieu gebruikersdagen

Home » Geomilieu gebruikersdagen » Geomilieu gebruikersdag 2020

25e Geomilieu gebruikersdag geannuleerd

Helaas hebben wij wegens de recente ontwikkelingen rond het coronavirus moeten besluiten om de 25e Geomilieu gebruikersdag op 15 april 2020 te annuleren. De ontwikkelingen in Nederland en de daarmee samenhangende maatregelen laten het niet toe de gebruikersdag plaats te laten vinden.

We hebben nog geen besluit genomen of de gebruikersdag volledig vervalt, op een later tijdstip wordt georganiseerd, of op een andere wijze wordt ingevuld.

Inhoudelijke informatie over de gebruikersdag zal op onze website geplaatst worden.

Wij hopen op uw begrip en wensen u het allerbeste.

DGMR Software

Geomilieu Gebruikersdag 2020

De Geomilieu gebruikersdag komt er weer aan! Geomilieu is hét softwareproduct in Nederland voor het berekenen en toetsen van geluid, trillingen en luchtkwaliteit dat wordt ingezet voor infrastructurele en industriële projecten in Nederland. De Geomilieu gebruikersdag wordt alweer voor de 25e (!) keer georganiseerd en is een jaarlijks terugkerende dag waarbij circa 150 gebruikers uit Nederland en België worden geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in de software en de gerelateerde wetgeving. Dit jaar vindt de Gemilieu gebruikersdag plaats op woensdag 15 april in het inmiddels bekende Muntgebouw in het centrum van Utrecht. Ook dit jaar hebben we weer een gevarieerd en informatief programma samengesteld.

Dit jaar is een jaar vol met wijzigingen op het gebied van geluid (ABG en CVGG), luchtkwaliteit (opvolger NSL monitoringstool) en trillingen (rekenmodel spoor). Uiteraard volgen we al deze ontwikkelingen met Geomilieu en blijven we deze verder ontwikkelen zodat Geomilieu het toonaangevende instrument blijft voor het beheren en berekenen van omgevingsgeluid, luchtkwaliteit en trillingen.

Om al deze ontwikkelingen te kunnen toelichten, hebben we meerdere interne en externe deskundigen bereid gevonden presentaties te verzorgen. Hierbij kunt u zich inschrijven voor die presentaties die u belangrijk en interessant vindt.

X