Geomilieu gebruikersdag 2020

Home » Geomilieu gebruikersdagen » Geomilieu gebruikersdag 2020

Geomilieu Gebruikersdag 2020

De Geomilieu gebruikersdag komt er weer aan! Geomilieu is hét softwareproduct in Nederland voor het berekenen en toetsen van geluid, trillingen en luchtkwaliteit dat wordt ingezet voor infrastructurele en industriële projecten in Nederland. De Geomilieu gebruikersdag wordt alweer voor de 25e (!) keer georganiseerd en is een jaarlijks terugkerende dag waarbij circa 150 gebruikers uit Nederland en België worden geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in de software en de gerelateerde wetgeving. Dit jaar vindt de Gemilieu gebruikersdag plaats op woensdag 15 april in het inmiddels bekende Muntgebouw in het centrum van Utrecht. Ook dit jaar hebben we weer een gevarieerd en informatief programma samengesteld.

Dit jaar is een jaar vol met wijzigingen op het gebied van geluid (ABG en CVGG), luchtkwaliteit (opvolger NSL monitoringstool) en trillingen (rekenmodel spoor). Uiteraard volgen we al deze ontwikkelingen met Geomilieu en blijven we deze verder ontwikkelen zodat Geomilieu het toonaangevende instrument blijft voor het beheren en berekenen van omgevingsgeluid, luchtkwaliteit en trillingen.

Om al deze ontwikkelingen te kunnen toelichten, hebben we meerdere interne en externe deskundigen bereid gevonden presentaties te verzorgen. Hierbij kunt u zich inschrijven voor die presentaties die u belangrijk en interessant vindt.

Wij hopen van harte u te mogen begroeten op 15 april a.s. in het Muntgebouw te Utrecht. Het is ongeveer 10 minuten lopen naar het Muntgebouw vanaf Utrecht CS. U kunt zich aanmelden voor de gebruikersdag met behulp van dit formulier. Heeft u nog vragen, neemt u dan contact op met Mirjam Duynisveld of Thea Vrolijk via e-mail software@dgmr.nl.

X