Geomilieu gebruikersdag 2018

Home » Geomilieu gebruikersdagen » Geomilieu gebruikersdag 2018

 

Inschrijving Geomilieu gebruikersdag 2018 gesloten!

Op woensdag 11 april a.s. organiseert DGMR de Geomilieu gebruikersdag in het Muntgebouw in het centrum van Utrecht. Na ruim 20 edities blijft dit jaarlijks terugkerende Geomileu-evenement nog altijd ongekend populair. Door het grote aantal aanmeldingen hebben we ook dit jaar moeten besluiten de inschrijving voortijdig te sluiten.

Geomilieu Gebruikersdag 2018

Dit jaar verwachten wij weer zo’n 150 gebruikers uit Nederland en België te informeren over de laatste ontwikkelingen in onze software en de gerelateerde wetgeving. Belangrijk thema dit jaar zijn de ontwikkelingen op het gebied van CNOSSOS. Het is zeer waarschijnlijk dat CNOSSOS niet alleen voor de END geluidskaarten zal worden gebruikt, maar op termijn ook de Nederlandse rekenvoorschriften zal vervangen.

DGMR is nauw betrokken bij de ontwikkeling van CNOSSOS voor de Nederlandse markt. Wij informeren u tijdens onze gebruikersdag graag over het ontstaan, de stand van zaken en de toekomst van het Europese en ook Nederlandse geluidsbeleid. Naast CNOSSOS is er ruime aandacht voor Geomilieu Zonebeheer, een module die inmiddels bij meerdere organisaties in gebruik is. Een andere nieuwe ontwikkeling is de Analyst module voor Geomilieu waarmee direct vanuit Geomilieu analyses, confrontaties, tellingen en cumulaties kan worden uitvoerd

Wij hopen u op 11 april van harte te mogen begroeten in het Muntgebouw in Utrecht. Het is ongeveer 10 minuten lopen naar het Muntgebouw vanaf Utrecht CS.

Aanmelden

Aanmelden via de website is niet meer mogelijk.

X