Cursussen

Home » Cursussen » Cursussen Geluid en Luchtkwaliteit » Geomilieu Industrielawaai

Cursus Geomilieu industrielawaai

Datum/tijd:

Wo. 31 mei 2023,
9:30 – 16:30 uur

Locatie:

Casuariestraat 5
2511 VB Den Haag

Basiskennis:

Geomilieu basis

Prijs:

€ 654 excl. BTW

Docent:

n.t.b.

 
 Direct inschrijven

Het GIGO principe (Garbage In is Garbage Out) is ook bij de module industrielawaai van toepassing. Dus bij het opstellen van een model moeten de juiste keuzes worden gemaakt op basis van algemene kennis van de overdracht van geluid en hoe dit is opgenomen in de Handleiding Meten en Rekenen Industrielawaai. Dit kan alleen als de gebruiker op de hoogte is van de achterliggende rekenregels met hun toepassingsgrenzen en hoe deze rekenregels zijn toegepast binnen de software van Geomilieu. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor als een model moet worden gecontroleerd. Gedurende de cursusdag wordt er uitgebreid ingegaan op theorie en praktijk en er is ruim de tijd voor het ingaan op vragen die spelen.

Voor wie is deze cursus?

De cursus is bedoeld voor iedereen die het volgende wil:

  • Het verantwoord gebruik maken van de Handleiding Meten en Rekenen Industrielawaai
  • Hoe geluid door te rekenen naar bronvermogen
  • Meer weten over de achtergronden van de rekenmethode, vergelijkingen met andere rekenmethodes, ook geschikt voor de gevorderde gebruiker
  • tips en trucs rond modelleren

Cursusonderdelen

  • Bronsterkte berekeningen
  • Theorie rekenmethode HMRI-II.8 en toepassingsgrenzen
  • Modelleren in Geomilieu, discretisatie van bronnen, koppelen van bronnen aan gebouwen, bronnen op daken, modelleren van schuine daken, etc.
  • Tips en trucs aan de hand van vragen
  • Oefeningen aan de hand van voorbeelden

 

Inschrijfformulier cursus Geomilieu

U kunt zich aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Na uw aanmelding nemen wij contact met u op om een cursusdatum met u af te stemmen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Mirjam Duynisveld of Selma Krullaars van ons bureau te Den Haag, tel. nr. 088 3467 910 of 911, e-mailadres software@dgmr.nl.

Inschrijfformulier cursus Geomilieu
Aanhef *
Branche *
Gewenste cursus(sen) *

Factuurgegevens

Wanneer u op verzenden klikt, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

De kosten bedragen € 654,- excl. 21% BTW per persoon per onderdeel. De kosten voor cursusmateriaal en lunch zijn inbegrepen. Annuleren kan tot uiterlijk twee weken voor aanvang van de cursus. Bij latere annulering wordt 75% van de cursuskosten in rekening gebracht.