Cursussen

Home » Cursussen » Cursussen Geluid en Luchtkwaliteit » Geomilieu cursus op maat

Geomilieu cursus op maat

Datum/tijd:

in overleg

Locatie:

in overleg

DGMR software organiseert meerdere keren per jaar cursusdagen voor Geomilieu, afwisselend op onze kantoren in Den Haag en Arnhem. Wanneer binnen uw organisatie Geomilieu door meerdere personen gebruikt wordt, is een (in-house) cursus op maat een aantrekkelijke optie.

Deze maatwerk cursus kan helemaal naar de behoefte van de gebruikers samengesteld worden. Bijvoorbeeld een dag voor specialisten wegverkeerlawaai die nog niet eerder met Geomilieu hebben gewerkt, bestaande uit een halve dag basisfunctionaliteit plus een halve dag wegverkeers-modellering. Of een opfriscursus voor specialisten industrielawaaimodellering die al lange tijd met Geomilieu werken, bestaande uit een halve dag tips & trucs en nieuwe functionaliteit uit de reguliere trainingsdag ‘Geomilieu voor gevorderden’ aangevuld met een halve dag over veranderingen in de wetgeving.

Vanaf vijf deelnemers is een maatwerk cursusdag qua kosten doorgaans aantrekkelijker dan deelname aan de reguliere cursusdagen. Wilt u meer informatie, of een offerte ontvangen voor een maatwerk cursusdag Geomilieu, neemt u dan contact op met Mirjam Duynisveld of Loes Verbeek, tel.nr. 088 3467 910 of 911, e-mailadres software@dgmr.nl