Cursussen

Home » Cursussen » Cursussen Gebouw en Installatie » Cursussen BINK software

Cursussen BINK Software

Om een nog beter inzicht te verkrijgen en uw vaardigheden te verbeteren biedt BINK diverse cursussen aan. Door het volgen van een training werkt u nog sneller met BINK en haalt u het maximale rendement uit de rekensoftware.

BINK Instructiecursus

Ervaren BINK gebruikers bieden wij instructiecursussen aan voor de diverse BINK softwaremodules van Installatietechniek, Bouwbesluit, Energieprestatie en Bouwfysica.Tijdens de cursus wordt uitgebreid ingegaan op de mogelijkheden van betreffend thema.
Deze cursus geven wij bij u op locatie. U krijgt de gelegenheid om aan de hand van een concreet voorbeeld of project dieper in te gaan op de behandelde stof. Bij deze cursus gaat u zelf aan de slag met de BINK programmatuur. De BINK instructeur helpt u vervolgens op de verschillende onderdelen de benodigde vaardigheid te verkrijgen.

Duur: 1 of 2 dagdelen van 3 uur elk
Kosten: € 495,- per dagdeel (excl. BTW, vergoeding € 0,95/km, inclusief 10% korting i.v.m. BINK service) tot maximaal 2 medewerkers (elke extra medewerker: € 185,- per dagdeel, inclusief 10% korting i.v.m. BINK service)

BINK Groepscursus

Gedurende het jaar worden groepscursussen op diverse locaties in het land gegeven. Thema’s zijn; stromingsberekeningen, warmteverliesberekeningen, EPG bepaling, gebouwsimulatie enz. Over cursusdata wordt u regelmatig bericht en deze vindt u ook terug in de agenda.

Onderwijs

BINK investeert in de jeugd. Voor onderwijsinstellingen en studenten zijn speciale onderwijslicenties tegen een zeer gereduceerd tarief verkrijgbaar. Tevens is er de mogelijkheid om gastcolleges te verzorgen.

Meer informatie

Wenst u meer informatie te ontvangen over bepaalde trainingen of bent u benieuwd welke trainingen allemaal verzorgd worden? Vul dan hieronder het aanvraagformulier in:

 

Aanvraagformulier BINK training
Aanhef *
Voor welk product? *
Nieuwsbrief

Wanneer u op verzenden klikt, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

X