Home » Nieuws » Hello Goodbye

Hello Goodbye

dinsdag, 29 sep 2020 | Nieuws

Thea werkt alweer 20 jaar als backoffice medewerker bij DGMR (Software). Zij gaat binnenkort van haar pensioen genieten. Samen met haar duo-collega heeft Thea een goedlopende administratie opgezet.

Thea: “Het was een baan waarin wij als team veel vrijheid hebben gekregen om er samen een leuke job van te maken, mee te denken en te weten dat onze mening ertoe doet. Het was elk jaar weer een feestje om tijdens de Geomilieu gebruikersdag de gezichten te zien die bij de namen van onze klanten horen en te merken dat die dag – waar wij qua organisatie ook aan hadden bijgedragen – werd gewaardeerd.”

Vanaf 1 oktober geeft ze het stokje door aan Selma. Zij houdt zelf nogal van structuur. ”De functie is vrij geordend, met overzichten en lijsten om af te vinken, en daar houd ik wel van. Ik word blij van lijsten bijhouden en taken afstrepen, maar ook het contact met klanten dat spreekt mij aan”.

Afgelopen mei is het team aangevuld met Jill, zij is marketing en communicatieadviseur en gaat DGMR Software proberen nog beter op de kaart te zetten. Ook gaat zij in gesprek met klanten over hun ervaringen met DGMR Software. Houdt daarvoor onze volgende nieuwsbrief in de gaten! “Ik hoop mijn enthousiasme voor het vak over te brengen op mijn collega’s zodat we meer over DGMR Software kunnen gaan delen”.

X