Home » Nieuws » DGMR Software neemt BRISbrando klanten over

DGMR Software neemt BRISbrando klanten over

donderdag, 2 jan 2020 | Nieuws

BRIS stopt per 1 juli 2020 met het aanbieden van de BRISbrando software voor brandoverslagberekeningen. BRIS en DGMR hebben afgesproken dat de klanten van BRIS overgaan naar DGMR Software zodat zij in de eerste helft van 2020 nog gebruik kunnen maken van BRISbrando, maar daarnaast ook het hele jaar gebruik kunnen maken van DGMR Brandoverslag.

Deze stap ligt voor de hand omdat DGMR Software de afgelopen jaren de rekenkern voor zowel DGMR Brandoverslag als voor BRISbrando ontwikkelde en onderhield. De BRISbrando klanten kunnen hiermee de aankomende jaren rekenen op actuele brandoverslagsoftware die volledig in lijn is met de nieuwste NEN normen.

Zie voor meer informatie de pagina met veelgestelde vragen over dit onderwerp.

X