Home ยป Stand van zaken MPGcalc online

Stand van zaken MPGcalc online

vrijdag, 6 sep 2019 | Energie, Milieu, MPGcalc, Nieuws

Op dit moment is DGMR nog bezig met de ontwikkeling van de nieuwe online MPGcalc software die rekent met de nieuwe nationale milieudatabase NMD3.0. De ontwikkeling van deze nieuwe software heeft vertraging opgelopen omdat op dit moment veel druk ligt op het beschikbaar hebben van nieuwe BENG software voor de markt (in ons geval Uniec 3). De ontwikkeling van de NMD 3.0 van SBK is op dit moment in een afrondend stadium. Wij richten wij ons met de MPGcalc online software dan ook op een beschikbaarheid in het eerste kwartaal van 2020.

Voor meer informatie over het gebruik van de huidige NMD2.3 voor MPG berekeningen verwijzen wij u naar dit eerdere nieuwsbericht hierover.

X