Home » Nieuws » Healthy Building Index tool

Healthy Building Index tool

dinsdag, 5 feb 2019 | Milieu, Nieuws

Gebouwgebruikers moeten zich comfortabel, goed en gezond voelen om optimaal hun werk te kunnen doen. De beleving van het binnenmilieu speelt hierbij een belangrijke rol. Om de ervaring van de gebouwgebruikers in kaart te brengen heeft DGMR Software in opdracht van bba binnenmilieuadvies de Healthy Building Index Tool ontwikkeld. Met deze online tool kan snel en eenvoudig in kaart worden gebracht hoe tevreden de gebouwgebruikers zijn met het binnenmilieu waarbij gekeken wordt naar thema’s zoals thermisch comfort, binnenluchtkwaliteit, geluid en licht.

Op basis van de uitkomsten worden mogelijke risicofactoren benoemd en worden globale aanbevelingen gedaan om de binnenmilieusituatie te verbeteren. Deze tool kan periodiek worden ingezet om de tevredenheid van de gebouwgebruikers met het binnenmilieu te inventariseren, of bijvoorbeeld na een verhuizing of interne renovatie.

Meer informatie is te vinden op https://healthybuildingindex.nl

X