Nieuws & updates

Ontwikkeling uniform rekenmodel spoortrillingen

26-10-2018

Het RIVM is in 2018 met verschillende marktpartijen (DPA Cauberg-Huygen, Level Acoustics & Vibration, DGMR, Deltares, Movares en RIVM) gestart met de ontwikkeling van een uniform rekenmodel spoortrillingen. Een uitdagend en complex traject waarbij veel onderzocht, gemeten en ontwikkeld moet worden.

Hierbij zorgt DGMR Software voor het samenbrengen van alle deelresultaten en componenten (denk aan meetgegevens, spoorconstructie, emissie, overdracht en gebouwkenmerken) in een stuk software welke door de ervaren en minder ervaren gebruiker kan worden ingezet bij het voorspellen van spoortrillingen.

Wilt u meer informatie over dit project? Bezoek de RIVM website, of kom naar de beurs GTL in Hoevelaken voor de lezing “Ontwikkeling uniform rekenmodel spoortrillingen” op 7 november, 14:30 uur, zaal 5 of bezoek onze stand op de Infomarkt.

X